RÓLAM

 

Megérkeztem. Azt a munkát végzem, amiben örömömet, sikereimet élem meg.

A főiskolák elvégzését, gyermekeim születését, majd az embertársaimnak adott lelki segítségnyújtást követően most a test segítésének, gyógyulásának útján dolgozom.

A hagyományos kínai akupresszúrás ("tű nélküli akupunktúra", pontnyomás) masszázs és a Kinesiology tape (tapasz) alkalmazásával, használatával segítek, ha mozgásszervi, belső szervi vagy akár lelki panasza van.
Ma már köztudott, hogy a fenti okok egymással összefüggésben vannak.

Nap mint nap tapasztalom, ahogy az 5000 éves csodálatos gyógymódot (hagyományos kínai masszázs) kiegészíti ez a fiatalnak mondható, de egyre nagyobb ismertségnek és népszerűségnek örvendő (a 2012-es olimpia résztvevőinek egyharmada viselt tape- et!) 50 éves technika.

Az akupresszúrás masszázst Dr. Wang Yu Chai - ma már Magyarországon élő - kínai akupunktúrás orvostól tanultam a debreceni Yin- Yang Egészségügyi és Oktatási Központjában.

A teljes test masszázsa mellett foglalkozom arc-, fejmasszázzsal és reflexológiával, amely a talpmasszázs mellett akupresszúrás pontok stimulálását jelenti.

A Kinesio tapasz elkötelezett híve vagyok. A Kinesiology taping/ sporttaping mellett a Kismama tape-et, a Neuro- tapinget és a belső szervi problémák ragasztását a Feövenyessy Medical Fitness Akadémián sajátítottam el.

Mindemellett rendszeresen részt vettem Völgyák József, Szlovákiában élt akupunktőr munkájában, aki 40 évig teltházzal rendelt.
Hálával telik meg a szívem, amikor arra gondolok, hogy lehetőségem volt rendszeresen egy ilyen tapasztalt szakember munkájába beavatva lenni és tanulni.

Szeretettel várom minden kedves vendégemet!